Selecteer een pagina

Motorrijles Leiden

VOORDELEN BIJ BIKELIFE

15 jaar ervaring

Geen wachtlijst!

Gratis proefles*

Nieuwe Honda CB650R

Motorrijles Leiden

Wil jij graag motorrijles volgen in Leiden en ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool met ervaren instructeurs? Dan ben je bij BikeLife aan het juiste adres. Bij onze motorrijschool staat passie voor het vak hoog in het vaandel, en zijn wij WRM-bevoegd. Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij je veilig en vertrouwd voelt op de motor en begeleiden jou bij het behalen van jouw motorrijbewijs. Daarnaast is ons materiaal van topkwaliteit en zorgen we ervoor dat je veilig de weg op kunt.

Geen wachtlijst, motorrijles Leiden

Bij ons hoef je niet lang te wachten voordat je kunt starten met jouw motorrijlessen. We hebben geen wachtlijst en bieden spoedcursussen aan, zodat je snel en effectief je motorrijbewijs kunt halen. Bovendien hebben we een hoog slagingspercentage, dus je bent verzekerd van goede begeleiding en een grote kans om te slagen. Verder is ons opstappunt centraal gelegen en er zijn gratis parkeermogelijkheden in de omgeving, zodat je gemakkelijk en zonder extra kosten kunt starten met jouw les.

 

Lessen op jouw manier

Kies je voor een van onze voordelige lespakketten, dan krijg je les van onze ervaren instructeurs. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jij op jouw eigen tempo leert rijden en vertrouwd raakt met de motor. Bij BikeLife in Leiden kun je terecht voor motorrijlessen vanaf 20 jaar en ouder.

Twijfel je nog of motorrijden wel iets voor jou is? Geen probleem! Bij onze motorrijschool bieden wij een vrijblijvende proefles aan. Zo kun je kennismaken met onze instructeurs en onze manier van lesgeven, en kun je zelf ervaren of motorrijden iets voor jou is.

Schakel ons vandaag nog in!

Ben je op naar zoek professionele en betrouwbare motorrijlessen in Leiden? Neem dan contact met op BikeLife voor meer informatie of om een vrijblijvende proefles in te plannen.