Selecteer een pagina

Motorrijlessen Leiden

VOORDELEN BIJ BIKELIFE

15 jaar ervaring

Geen wachtlijst!

Gratis proefles*

Nieuwe Honda CB650R

Motorrijlessen Leiden

Wil jij motorrijlessen volgen in Leiden? Bij BikeLife ben je aan het juiste adres! Onze instructeurs hebben passie voor hun vak en zijn WRM-bevoegd. Wij beschikken over nieuwe, goed onderhouden motoren die zorgen voor een optimale rijervaring. Bij ons kun je daarnaast terecht voor spoedcursussen, waarbij je in korte tijd klaargestoomd wordt voor je motorrijbewijs. En het beste van alles? Bij ons hoef je niet te wachten voordat je kunt beginnen met je rijlessen!

Hoog slagingspercentage, motorrijlessen Leiden

Ons slagingspercentage is hoog en wij vinden klantvriendelijkheid erg belangrijk. Daarom bieden wij een vrijblijvende proefles aan zodat je kunt kennismaken met onze motorrijschool en onze instructeurs. Deze proefles wordt geheel gratis als je daarna besluiten om bij ons te komen lessen. Ook kun je bij ons profiteren van voordelige voordeelpakketten die volledig op jouw behoeften zijn afgestemd. Wij geloven daarnaast in een persoonlijke aanpak waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen en behoeften. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je op een veilige en verantwoorde manier de fijne kneepjes van het motorrijden bij te brengen.

 

Persoonlijke aanpak

Wij bieden een persoonlijke aanpak waarbij wij de tijd nemen om jou op een rustige en effectieve manier te leren rijden. Onze motorrijlessen zijn geschikt voor iedereen in Leiden vanaf 20 jaar en ouder, ongeacht of je wel of geen ervaring hebt met het rijden van een motor. De enige voorwaarde is dat je een in het bezit bent van geldig rijbewijs B of theoriecertificaat A.

Schakel ons vandaag nog in!

Wij zijn ervan overtuigd dat jij bij BikeLife de beste motorrijlessen in Leiden kunt volgen. Wil jij ook ervaren hoe het is om op een motor te rijden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende proefles en maak kennis met onze instructeurs en onze motorrijschool!