Selecteer een pagina

MOTORRIJSCHOOL Leiden

Ben je op zoek naar een motorrijschool in Leiden en omgeving? Meld je dan nu aan bij BikeLife!

VOORDELEN BIJ BIKELIFE

15 jaar ervaring

Geen wachtlijst!

Gratis proefles*

Nieuwe Honda CB650R

Motorrijschool Leiden

Als je op zoek bent naar een goede motorrijschool in Leiden, dan ben je bij BikeLife aan het juiste adres! Bij onze motorrijschool in Leiden bieden we professionele begeleiding en coaching aan zowel beginners als gevorderde motorrijders. We maken geen gebruik van een wachtlijst en bieden zelfs spoedcursussen aan. In combinatie met ons hoge slagingspercentage en onze persoonlijke aanpak zijn we de perfecte keuze voor iedere motorrijder.

Lessen op maat, motorrijschool Leiden

Onze instructeurs zijn zeer ervaren en beschikken over de benodigde certificeringen en diploma’s om je op een veilige en efficiënte manier te leren motorrijden. We bieden persoonlijke begeleiding en passen onze lessen aan op jouw individuele niveau en leerstijl. Hierdoor ben je verzekerd van een hoogwaardige en effectieve rijopleiding die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften.

 Naast onze professionele begeleiding en coaching, bieden we ook flexibele lesprogramma’s die aangepast kunnen worden aan jouw agenda en planning. Daarnaast bieden we spoedcursussen aan waarin we je binnen vier tot zes weken leren motorrijden.

 Wil je beginnen met motorrijlessen? Vraag dan snel een proefles aan via onze website: https://bikelife.nl/

 

Kwaliteitsmotoren bij Motorrijschool Leiden

Wij beschikken over moderne motoren die van alle gemakken zijn voorzien. Zo beschikken al onze motoren over ABS-remmen, waardoor je veiliger en comfortabeler kunt rijden. Onze motoren worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om te zorgen dat ze altijd in goede conditie zijn. Daarnaast bieden wij motorrijlessen aan in verschillende categorieën: A, A2 en A-getrapt.

Neem vandaag nog contact op!

Onze motorrijschool in Leiden is dé plek om te leren motorrijden. We bieden hoogwaardige en persoonlijke begeleiding, flexibele lesprogramma’s en moderne motoren die van alle gemakken zijn voorzien. Wil jij ook graag je motorrijbewijs halen? Neem dan nu contact op met BikeLife en ervaar zelf hoe het is om te lessen bij dé motorrijschool van Leiden!