Selecteer een pagina

Rijschool Leiden

VOORDELEN BIJ BIKELIFE

15 jaar ervaring

Geen wachtlijst!

Gratis proefles*

Nieuwe Honda CB650R

Rijschool Leiden

Ben je op zoek naar een rijschool in Leiden? BikeLife is dé rijschool voor het behalen van je rijbewijs in Leiden en omgeving. Bij BikeLife staat een persoonlijke aanpak voorop en we hebben al meer dan 1000 geslaagde cursisten afgeleverd.

Bij BikeLife bieden we verschillende voordeelpakketten aan. Zo kun je kiezen uit een pakket met alleen de benodigde lessen en examens of een pakket waarin ook een theoriecursus is opgenomen. Daarnaast bieden we flexibele lestijden, zodat je de rijlessen kunt inplannen op een moment dat het jou uitkomt.

Hoog slagingspercentage, motorrijlessen Leiden

Onze rijschool in Leiden heeft een persoonlijke aanpak, waarbij jij als leerling centraal staat. Wij vinden het belangrijk om jou op een veilige en verantwoorde manier te leren rijden, met de nadruk op zelfstandigheid en verkeersinzicht. Onze instructeurs zijn ervaren en gediplomeerd, en hebben passie voor het vak. Bij ons leer je niet alleen de basis, maar ook hoe je op een prettige manier kunt deelnemen aan het verkeer.

Bij onze rijschool in Leiden zijn er geen wachtlijsten. We plannen onze lessen zo in dat er altijd voldoende capaciteit is om jou te begeleiden. Daarnaast bieden we spoedcursussen aan, zodat je snel je rijbewijs kunt halen als dat nodig is.

 

Lessen in een fijne sfeer

Bij BikeLife hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak. We stemmen onze lessen af op jouw niveau en behoeften, zodat je op een prettige en veilige manier leert rijden. We geloven in het bieden van een veilige en plezierige leerervaring, zodat je met vertrouwen de weg op kunt.

Schakel ons vandaag nog in!

Bij BikeLife ben je aan het juiste adres voor het behalen van je rijbewijs in Leiden. Onze persoonlijke aanpak, ons hoge slagingspercentage, onze spoedcursussen, de vrijblijvende  proefles en voordeelpakketten maken ons dé rijschool van Leiden en omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden voor een proefles.