Selecteer een pagina

Rijschool BikeLife – Ride & Dinch

We zijn verheugd om onze tweede BikeLife toerrit & Dinch aan te kondigen! Als gepassioneerde motorrijders willen we graag onze liefde voor het rijden delen met anderen die dezelfde passie delen. Dit evenement is georganiseerd met als doel te genieten van de mooie landschappen en wegen die ons land te bieden heeft, terwijl we ons gezamenlijk enthousiasme voor het rijden delen en nieuwe vrienden maken.

Onze toerrit is geschikt voor alle niveaus van motorrijders. Halverwege zullen we een stop maken om de benen te strekken, de omgeving te verkennen en foto’s te maken. Na de rit zullen we een Dinch organiseren waarbij we kunnen ontspannen en herinneringen kunnen ophalen aan de geweldige dag die we hebben beleefd.

Deze toerrit en Dinch zijn bedoeld voor iedereen die van motorrijden houdt en graag nieuwe mensen wil ontmoeten. Dus, of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of net jouw rijbewijs hebt behaald, sluit je aan bij ons voor een geweldige dag vol plezier en avontuur. We hopen je snel te zien!

Bikelife Ride & Dinch 2 juli 2023 om 11:00

Algemeen

10 + 9 =

Voor aanvang sturen we een route-bestand (GPX) naar je toe. Deze is in te laden in een navigatiesysteem. Mocht je geen navigatiesysteem hebben is er meestal wel een groep waarbij je kan aansluiten.

Deelname aan de toerrit is op eigen risico. Rijschool Bikelife is niet aansprakelijk voor schade en eventuele boetes die is zijn ontstaan uit deelname aan de rit.